Thursday, 17 November 2011

last day sekolahh !

heyy ! last dayy sekolah memang gempak habis lah kan ? okey , kelas aq ta buat jamuann kodd , huarghh ! nyampah gile arh aq , k2 , memula , nak order mcd , anis call mama dy ,and then kiteorang tunggu dekat pakcik guard , lame giler arh tunggu , then mama dy ckp , mama dy sebuk sikit , ad kerja nak buatt , laparr ohh time tuhh , last2 , pi makan kat kantin jea , lepas mkn , lpk2 dlu , sayfiqah ad amek tepung kat kelas 204 , lepas mkn , balik kelas japp , then nmpk diaorang tngh bersih kan kelass , huaaa , aq malas gila nak tolong , aq masuk kelas jap , jumpa cikgu Aini , lepas tuh keluar2 tngok syafiqa da baling2 tepung daa , aq pon ap lagii , join lah sekali , lepas tuh mai pulak 4 orng budak form 1 , aty , aqilah , aina and dini , aty siap bwk tepung dlm timba yang kecik tuh lagi , aq pon ap lagi , mula lah dok main baling2 , lepas tuh tetiba mai pulak cikgu displin niehh ! jeng jeng jeng ! mampoih aq , dy panggil kiteorang , syafiqa bodoh tak lari , mmg dy camm lah muka hangg weyhh ! -,- Aina Lee da siap lari masuk dlm kelas dah , aq pon follow r sekali , yng budak form 1 aq taktau depa pi mana , wanny , da naik kelas dyy daa , lepas tuh , tetiba aq dngr cikgu tuh suruh keluar , dy da siap kira 1 , 2 , 3 lagi , aq dngr ja dy kira , aq klua r , lpas kiteorng smua da klua , dy pukul kiteorang dkt tangan , sakit woii ! -,- lepas tuh dia dok bising pa pon taktau lahh, lpas tuh , dorang panggil balik budak form 1 yg lari tuh , kiteorang petik nama wanny ! hahah ! lpas depa smua maii , cikgu suruh naik bilik Puan Sharifah , lpas tuh dy suruh turun balik ! errr ! then dy ckp , Puan Sharifah bagi kebenaran dekat saye untuk tonyoh tepung nieh dekat muka kamu ! wahhhh ! die tonyoh lembutt jaa , hahaah !  lpas tuh , dy suruh kiteorang basuh muka , lpas basuh , then aq masuk kelas , Aisya Jamal ad bwk camera , mulah lah dok posing2 ,



ILOVEYOUGGIRLS :*












Credit to kak Zahira Zyra , sbb amek gamba niehh ! wuuu !
muka happy sbb kena denda ! hhaha ! 










No comments:

Post a Comment