Wednesday, 15 August 2012

Selamat hari raye ,


Hey guys ! lame tak update blog kan ? jeng jeng , nampak tittle kite pada hari ini ?! yea , sedar tak sedar ramdhan dah nak berlalu pergi tinggal kan kita , sedih nye , rase mcm sekejap jea , rasa mcm baru jea semalam dengar pengumuman puasa , sedihh ahhhhhhhhhhh ! k takpe , hihi , act sekolah tmgs tak dapat cuti pun , tapi saya dengan geng-2 saye dah berpakat tanakk datang sekolah hari khamis niehh ! hahaha ! kay , nak cerita pasal trial pmr pulak , ok , so far result semua okey , tade yang gagal lahh , alhamdulilah lah ., bersyukur sangat ,  okey , di kesempatan ini saya awal-2 lagi ingin memohon maaf dan ampun atas mana-2 perbuataan saya yang mungkin ade menyakitkan hati awak-2 semua , saya minta maaf sangat-2 okey ? 



Nah , kad raya untuk awak semuaa ! hikhik .








No comments:

Post a Comment