Tuesday, 6 August 2013


hai guyss , lame tk update blog kan ? eheh , i'm so busy , dn tk de mase nk update blog , nie pun curi2 update , muahaha, org lain smua busy kemas rumah , ak busy update blog , naaa , okay now dh nk dekat raye dh , nk cerita siket la pasal raye ni haaa , tahun nie tema baju warne biru dgn hitam tapi memandangkan iqkmal dn adik2 beliau balik beraye di rumah aku tanpa ibu bapa mereka sbb parents dorang keje , so mama dgn rela hatinye menukar warne tema baju raya pada tahun ini , jeng jeng jeng , dah last minute baru nk tukar , dah warne baju dorang susah gile nk cari , satu taiping ni ak pegi cari baju raye , and then lastly jumpe la jugak , tapi not 100 percent same la , naaa it's okay janji same , nak menangis ak cari baju tu , susah gile , okay sbnarnye update blog ni sebab nk wish pasal raye , hehehe , okay ak nk minta maaf kalau ad buat salah dgn korang smua , biasela kite manusia tk prnah lari dari kesilapan , kadangkala kite tk sedar yg kite salah , 

naaaa , kad raya utk korang , nanti raye dtg rumah tau :P

No comments:

Post a Comment