Wednesday, 21 December 2011

2011 dah nak blah ?

Omg ! kayy guyss , next year aku dah 15 years old , -,- pmr tahun depan , goobye 2011 , gonna miss you , tahun depan dah tak sama kelas dgn aina :/ humm , sedih , tapi takpe , i still have yein-yein and sarah with me :') btw nak cerita kat sini ,  kite benci 2012 , sebab tahun tuh kite kena bersengkang mata nak belajar , tahun depan kite terpaksa tinggal kan handphone , fb , twitter , blog semua :/ arghhh ! menderita  lah aku tahun depan , sobsob :/  tak bole main-main dah tahun depan , tak bole nak cari-2 jodoh dah tahun depan , ceyt -,- gatal nye aku ! btw , kenduri makcik aku dah settle dah , masyallah , bole tahan lah kenduru tuh , nasib pakai catering , kalau tak mau tercabut tulang-2 kiteorang semua nih -,- kayy guyss , dah pukul 7.00 dahh , nak tengok cerita tentang dhia , byee :D

No comments:

Post a Comment